Et fotostudie, der batter!

Et fotostudie, der batter!

Hold da op. 2020 har i den grad været et vildt år indtil videre og har så sandelig budt på lidt af hvert.

Rundt omkring i verden har vi både oplevet naturkatastrofer, coronavirus og demonstrationer i massevis – alt sammen inden for det første halve år.

Puha.

Men her hos a-round har vi på trods af omstændighederne fået udrettet noget helt exceptionelt, men lidt mindre ekstremt.

Hvad er det, som er helt exceptionelt?

Tjo … er I klar på det? 3…2…1…

Vi har renoveret et af vores lokaler til et lyd- og fotostudie, så vi kan tage endnu skarpere billeder/videoer, samtidig med at vi kan lave helt fantastisk lyd i form af små jingler, voiceover, musik og meget andet.

Det kan vi, fordi vi både har to professionelle fotografer og en musiker ansat hos os – og de leverer kun det bedste materiale.

Sandra og Patrick er vores to fotografer og de nyeste skud på stammen. Hvor vi nu kan tilbyde fotografering og videoproduktion med fokus på virksomhedspræsentationer og reklamefilm – og de er knalddygtige.

Vi er simpelthen så tilfredse med det færdige resultat, og vi glæder os enormt meget til at kunne hjælpe vores kunder med at fremstå endnu mere skarpe i form af billede/video.

Og så en lille ting mere …

For lyd- og fotostudiet er nemlig ikke det eneste, vi har udrettet.

I lang tid har vi hørt på spørgsmålet:

Skal vi ikke snart have en ny kaffemaskine?

Og jo, jo, det skulle vi.

Så vi har endelig efter mange grundige overvejelser fået taget os sammen til at investere i en helt ny kaffemaskine. Diskussionen har stået på længe, men det har i den grad ikke været nemt at finde den helt rigtige til alles behov.

Ungdommen nu til dags er meget krævende med deres kaffe …
– cappuccino, americano, latte, is-kaffe, you name it.

Så vi måtte selvfølgelig gå på kompromis og finde en kaffemaskine, der kunne klare de specifikke krav.

Bye bye birdie aka gamle kaffemaskine

Den gamle kaffemaskine havde udtjent sin værnepligt efter at have serveret næsten 10.000 kopper kaffe til vores kaffe-elskende medarbejdere. Så er der vist ikke noget at sige til, at den var ved at blive godt træt, når den havde været på hårdt arbejde hver dag i lige godt fem år.

Så nu kan vi omsider byde vores kunder og kommende kunder på en ægte baristakaffe i verdensklasse!

… og så er vi i øvrigt helt oppe og køre over, at vores nye kaffemaskine er selvrensende. MIND BLOWN!

Related Posts