Certificeret Google Partner Bureau

Certificeret Google Partner Bureau

Vi har i flere år arbejdet med annoncering på Googles forskellige platforme, og er stolte af at være certificeret Google Partner Bureau. Vores certificering betyder, at vi har de rette værktøjer til at lægge en strategi for din online markedsføring og hjælpe med at øge dit salg på Googles forskellige platforme.

Alle vores Google Ads specialister er certificerede i Googles produkter. Derudover har vi mulighed for direkte sparring med Google og adgang til de nyeste værktøjer, som alt sammen kan hjælpe dig med at opnå det bedst mulige resultat på Google.

Annonceringsmuligheder med Google 

  • Søgeannoncering: Vi sørger for, at du når ud til potentielle kunder på Google med relevante annoncer, når de søger efter dit produkt eller din service. Du betaler kun en klikpris, når folk klikker på dine annoncer for at besøge dit website, eller når de ringer din virksomhed op.
  • Videoannoncering: Vi hjælper med at fange din målgruppes opmærksomhed, når de ser eller søger efter videoer på YouTube, så du kan skabe større efterspørgsel og bevidsthed omkring dit brand. Du vælger selv, hvem din annonce skal vises til ud fra geografisk placering, interesser mv. Derudover betaler du kun, hvis en person ser mindst 30 sekunder af annoncen eller interagerer med den.
  • Display annoncering: Ved hjælp af Googles displaynetværk kan du få vist dine banner- og tekstannoncer på websites, som er mest relevante for din målgruppe. På den måde kan potentielle kunder få interesse for dine produkter/services eller foretage ønskede handlinger.
  • Google Shopping: Med Google Shopping Ads kan vi hjælpe med at få dine produkter vist med billede og pris i toppen eller højre side af søgeresultaterne på Google. Dine shoppingannoncer vises uafhængigt af dine søgeannoncer, så du kan få vist begge typer annoncer ved samme søgning. Det giver dig en stor konkurrencemæssig fordel i forhold til synligheden i søgeresultaterne.

Få vores hjælp til Google Ads

Er du interesseret i at høre mere om vores arbejde med Google Ads, eller vil du have vores hjælp til at få mere ud af din eksisterende Google Ads konto? Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vores Google Partner status giver os mulighed for at tilbyde nye kunder 3000 kr. i kredit, hvis du ikke i forvejen har en Google Ads konto.

Udfyld vores projektoversigt og book et uforpligtende møde med os.

 

Related Posts