Vi er nu blevet certificeret Mailchimp Partner

Vi er nu blevet certificeret Mailchimp Partner

Certificeret Mailchimp Partner

Igennem de seneste år har vi skrevet utroligt mange (altså rigtig rigtig mange) nyhedsbreve for vores kunder i Mailchimp. Det har nu resulteret i, at vi er blevet officielle Mailchimp Partnere.

Mailchimp er et fantastisk program til at skrive nyhedsbreve i, og derfor anbefaler vi alle vores kunder at benytte sig af Mailchimp til udarbejdelse af nyhedsbreve. Det er nemt at arbejde i, og man kan lave flot opsatte nyhedsbreve på ingen tid.

Det kan dog hurtigt blive teknisk, og når man sidder i det første gang, mister man hurtigt overblikket over alle de funktioner, Mailchimp tilbyder. 

Det er nemlig lidt mere end “bare” et nyhedsbrev.

API-integration

Mailchimp har igennem flere år udviklet deres API til at være så effektivt og fleksibelt som muligt. Deres seneste API-version har gjort, at de skræddersyede systemer, vi har udviklet, er blevet endnu mere effektive og simple at benytte.

Hvis du har haft et digitalt nyhedsbrev, kender du nok Copy+Paste-funktionerne rigtig godt. Den normale proces er, at en nyhed skrives på en hjemmeside eller i et dokument, så kopieres indholdet over i nyhedsbrevet, og så er det lige at huske, hvordan Mailchimp lige fungerer (og ja, det har nok ændret sig siden sidst). 

Det kan godt gå hen at blive en langsommelig proces og betyder nok, at du ikke får sendt de nyhedsbreve, du gerne ville.

Vores skræddersyede Mailchimp-system

Med vores system er det muligt at automatisere og skræddersy arbejdsprocessen, så det nogle gange kun tager få klik at sende et nyhedsbrev.

Kontakt os for at høre mere.

Related Posts