Markedsføring

Den naturlige gode tekst giver gode placeringer.

Tekster har stor betydning for, hvordan en landingpage rangerer på Google, men det er også vigtigt, at teksterne er tiltrækkende og har en god læsbarhed.

Gode SEO-tekster har stor betydning for, hvordan en landingpage rangerer på Google, men det er også vigtigt, at teksterne er tiltrækkende og har en god læsbarhed.

Produkt Tekster

Produkt tekster har til formål, at give brugerne den information, de mangler, men også at sælge produktet. Den rette tekstforfatning skaber øget Google placering for det enkelte produkt.

De rigtige ord vil kunne sælge produktet, servicen eller hvad end, der er brug for at omsættes. Det er derfor vigtigt, at man skriver ikke kun skriver beskrivende og informative tekster, men også sælgende tekster. Vi kopiere ikke nogle tekster, da vi er et digitalt bureau.

Underside tekster

Vi har lavet og programmeret hjemmesider i mange år. I denne tid har vi også lavet tekstforfatning til disse. Vi kender vigtigheden af gode SEO-tekster. Derfor følger vi også altid med i Google opdateringer.

Vi producerer tekster til alle typer undersider. Lige fra almindelig landingssider, til lokale SEO-undersider. Vi ved, hvordan opsætning, tekst lyd og formulering skal være. Du slipper for slåfejl, grammatiske fejl og undersider, som ikke får noget organisk trafik.

Brainstorm der kan mere blot PostITs

Fra idé til koncept – vi skaber idéer der løfter dit indhold på tværs af de forskellige medietyper.

Vi arbejder bedst når vi kan lade det kreative få afløb og gøre idéer til værdi for dig og din virksomhed. Gennem vores brainstorming vil vi altid kunne skabe nye og friske markedsføringsidéer.

Brainstorming er en vigtig del af kreativiteten for at opnå anderledes og mangfoldig markedsføringsaktivitet. Uanset hvilken platform der skal udarbejdes indhold til, vil det være en styrke at udfolde sig kreativt både i form af en skriftlig, men også en visuel brainstorming.

Virksomhedsnavn
Vi finder på det rigtige navn til jeres virksomhed
Slogans
En god punchline der rammer perfekt
Virksomhedstiltag
Vi effektivere dine virksomhedstiltag.

Betal mindre, når der klikkes på dine annoncer

En af fordelen ved Google ads er, at du kun betaler for de personer som klikker på din annonce.

Dette er uanset om de bruger søgeords- eller displayannoncer. Det giver mulighed for, at nå bredt ud til de korrekte kunder uden at skulle betale for kunder der alligevel ikke matcher din forretning.

Priser
Med Google ads er prissætningen anderledes end hos traditionelle medier.

Prisen på din annoncering afhænger nemlig ikke kun af, hvor meget du er villig til at betale. Prisen afhænger af din hjemmesides ‘landigpage’, annoncernes kvalitet, dit bud og dine konkurrenters bud og kvalitet.

Vi arbejder altid efter en høj kvalitetsscore for at få de laveste klikpriser.