Markedsføring

Den naturlige og gode tekst giver den bedste placering.

Tekster har selvfølgelig stor betydning for, hvordan en landingpage rangerer på Google, men det er også vigtigt, at teksterne er tiltrækkende og har en god læsbarhed.

Det er umuligt at drive en virksomhed online, hvis man ikke har styr på SEO. Det kan gøre hele forskellen mellem dig og dine konkurrenter. 

Produkttekster

 Den rette tekstforfatning kan gøre hele forskellen. Her har produkttekster en vigtig rolle at spille, da deres formål er at give brugerne den information, de mangler. Samtidig skal de indirekte sælge produktet. Den rette tekstforfatning skaber tilmed øgede Google-placeringer for det enkelte produkt.

 Derfor er de helt rigtige ord vigtige for at kunne sælge jeres produkt, service eller noget helt tredje, der skal omsættes. Det er derfor vigtigt, at man ikke kun skriver beskrivende og informative tekster, men også tænker over, om de sælger varen. Vi skaber det hele fra bunden, da vi er et digitalt bureau.

Image link

Undersidetekster

 Vi har skabt og programmeret hjemmesider i mange år. En vigtig del af denne proces er selvfølgelig tekstforfatning.  Derfor kender vi også vigtigheden af gode SEO-tekster, ligesom vi følger med i de seneste i Google-opdateringer.

 Derfor producerer vi tekster til alle typer af undersider. Lige fra helt almindelige landingssider til lokale SEO-undersider. Vi ved, hvordan opsætning, tekst lyd og formulering skal være. Du slipper for slåfejl, grammatiske fejl og undersider, som ikke får organisk trafik.

Image link
Brainstorm der kan mere end blot Post-its

Fra idé til koncept vi skaber idéer, der løfter dit indhold tværs af forskellige medietyper.

Vi arbejder bedst, når vi kan lade det kreative få afløb og gøre de gode idéer til værdi for dig og din virksomhed. Gennem vores brainstorming vil vi altid kunne skabe nye og friske markedsføringsidéer.

Hele brainstormingprocessen er en vigtig del af at få kreativiteten til at blomstre for at opnå anderledes og mangfoldig markedsføringsaktivitet. Uanset hvilken platform der skal udarbejdes indhold til, vil det være en styrke at udfolde sig kreativt både i form af en skriftlig, men også en visuel brainstorming.

Virksomhedsnavn
Vi finder altid på det rigtige navn!
Slogans
En god punchline, der rammer perfekt!
Nye virksomhedstiltag
Lad os tænke ud af boksen!

Betal mindre, når der klikkes på dine annoncer

En af fordelene ved Google ads er, at du kun betaler for de personer, som klikker på din annonce.

Dette gælder, ligegyldigt om der bruges søgeords- eller displayannoncer. Det giver derfor mulighed for at nå bredt ud til de korrekte kunder uden at skulle betale for dem, der alligevel ikke matcher din forretning.

Priser
Med Google ads er prissætningen meget anderledes end hos traditionelle medier.

Prisen på din annoncering afhænger nemlig ikke kun af, hvor meget du er villig til at betale. Den afhænger af din hjemmesides ‘landigpage’, annoncernes kvalitet, dit bud og dine konkurrenters bud og kvalitet.

Vi arbejder altid efter en høj kvalitetsscore for at få de laveste klikpriser.

Image link