Google Wifi – Perfekt løsning til den lille og mellemstore virksomhed

Google Wifi – Perfekt løsning til den lille og mellemstore virksomhed

“Hvis internettet ikke fungere, kan vi ligeså godt gå hjem”

Den sætning er blevet mere og mere relevant. Jeg husker stadig den gang det hed 56K modem og at besøge en hjemmeside var en succesoplevelse i sig selv. Der er sket meget siden naturligvis, men det som man skal ligge mærke til at ren faktisk hvor hurtigt det er gået de seneste ja bare 5 år.

Nielsens Law

Hvis du husker lidt tilbage så var det nok ikke så lang tid siden igen du fik en forbindelse lige pludselig var 2-cifret. Det er ikke så underligt hvis man følger Nielsens Law som bekræfter at internethastigheder siden 1983 har fået en 50% årlig forbedring. Med gennemsnitlig hurtigere internetforbindelse, skaber det nye muligheder for en virksomhed som os der gerne vil skabe nye innovative løsninger.

Praktisk erfaring

Det første spørgsmål jeg plejer at stille vores nye kunder når jeg er kommer på besøg er hvad er:
Hvad er jeres Wifi kode?
Vi er i mål og jeg har forbindelse, eller med andre ord en Langsom forbindelse, dertil kommer tillægs spørgsmålet.
Hvor mange Mbit betaler i for?
De fleste i dag har en +100 Mbit forbindelse, men deres computer og telefoner kan kun bruge mellem 5-10 mbit på et ikke belastet netværk. Den typiske årsag er den router der bruges er forældet eller er på en ikke optimal placering. Lad mig introducere…

Google Wifi (Mesh netværk)

Jeg vil tage udgangspunkt i Google Wifi, da det er et produkt vi har installeret i et års tid med en 100% succesrate og har gjort en stor forskel for vores kunders daglig dag på det store internet ? Google Wifi er et produkt som gør at du kan sikre din internetforbindelse er stabil og kan blive delt udover et større areal med flere brugere. Når Google Wifi er blevet sat op, så er det nemt at udvide og “rykke rundt” på sit netværk, så kalibrere enhederne selv og sørger for du får den mest optimale forbindelse. Det er bestemt noget jeg mener alle virksomheder kan have glæde af, da det er en så stor del af ens dagligdag.

Bemærk! Det er kun den første enhed der kræver en kablet internetforbindelse, resten kræver blot et strømstik.  

Bestil en professionel opsætning af Google Wifi.

Hvis du har en Lille eller Mellemstor virksomhed tilbyder vi at opsætte og evt. undersøge jeres ustabile eller langsomme internetforbindelse.

DKK 4995

3 x Wifi punkter (150-200 m2) + opsætning og placering (4 timer) Husk! Vi tjener ikke penge på hardware, vi tjener penge på vores tid.
Related Posts