Infoskærme skal skabe værdi og ikke være til pynt

Infoskærme skal skabe værdi og ikke være til pynt

Infoskærme kan ændre måden du driver forretning på!

Mange infoskærm løsninger vi ser er typisk ikke opdateret og er statiske så indholdet der typisk er på dem er sidste års julefrokost.

Der er sket rigtig meget med de systemer man arbejder med idag og de fleste systemer bliver udviklet med en mulighed for at trække dataen ud i skyen, så som udgangspunkt er det fantasien der sætter grænsen.

Intern infoskærm

En intern infoskærm viser kun information som vedrøre medarbejdere og informationen kan komme fra integrationer som regnskabsprogrammer, google, facebook, mailchimp, betalingsservices, wordpress, webshop systemer og meget mere.

Kontor
Vi ved at det er vigtigt for både direktøren og medarbejderne at have et nutidigt og retvisende overblik over virksomhedens KPI’er (nøgletal og faktorer) og det kan godt være svært at få uden at sidde og klippe klistre og en masse e-mails frem og tilbage.

Håndværker
At have et overblik over hvor mange opgaver der er i gang og hvor de bliver udført og have en kalender så det bliver nemt at træffe et hurtigt beslutning mens man har kunden i telefonen.

Det Offentlige
Når der er besøg er det vigtigt at den rigtige information bliver præsenteret så at de besøgende ved hvor de skal gå hen og alle receptionister kender følelsen af at sidde og gentage sig selv.

Alt det ovenstående er nogle gode eksempler på hvordan man kan bruge en intern infoskærm.

Ekstern infoskærm

Bruges til markedsføring eller informationstavler som selv er rigtig nem at redigere og tilpasse, så den altid viser et retvisende billede.

Butik og detailhandel
Har du en butik ønsker du at fange dine kunders opmærksomhed med dine budskaber og der findes ikke et mere fleksibelt og engagerende stykke værktøj som en infoskærm.

  • Tilbud
  • Begivenheder
  • Medlemsklub
  • Produktforklaring
  • Kampagner

Klinik og venteværelser
Når klienten eller patienten sidder og venter på det bliver deres tur, så er der oftest gårsdagens avis, nogle magasiner eller flyers liggende. Den tid kan bruges bedre.

Vi mener at man kan underholde og give klienten eller patienten en bedre oplevelse, mens de sidder og venter.

Fortæl med farver og liv omkring jeres medarbejdere og hvad i står for, måske et tilbud eller noget i gerne vil have fokus på.

Du har brug for at klienter og patienter føler sig godt taget imod og er trygge i dine omgivelser. Den rigtige information i venteområdet er derfor vigtig, det er ikke alle der får læst pjecen igennem.

Uddannelse
Når undervisningen rykkes til et andet lokale eller der sker andre skemaændringer, får eleverne det typisk først at vide når de står i det forkerte lokale.

Med automatik er det muligt at give eleverne besked lige så snart de træder ind i entréen. De studerende vil som det første få præsenteret dagens beskeder og eventuelle skemaændringer. Der er forventning om at eleverne ved hvad der foregår og er forberedte til den planlagte undervisning, hjælp dem til nemt og naturligt at holde sig opdateret.

Hardware

TV skærm
Skal man bruge en speciel skærm?

Det er et spørgsmål der har 2 svar, der findes idag infoskærme som er lavet til formålet og har noget specielt tilpasset software og hardware som gør at skærmen holder længere og præsentere informationen bedre.

Den løsning er bare mange gange ikke tilsvarende økonomisk da prislejet typisk er det firedobbelte.

Skærmteknologien LED gør i dag at et fjernsyn sagtens kan være tændt i mange timer hver dag uden at det skader fjernsynet og mange gange er et tilbud på en Samsung, LG eller lign. på tilbud en fin løsning.

Computer
Vi anbefaler man får en lille separat kontrolleret computer til at køre infoskærmen, som ekstern kan overvåges, fejlfindes, genstartes og ændre indholdet. Det er en holdbar løsning som ikke kræver andet end man blot tænder fjernsynet for at vise infoskærmen.

Software

Der findes mange software løsninger på markedet som løser forskellige behov og vi understøtter alle leverandører, vi har dog selv erfaringer med mange forskellige systemer som vi kan anbefale.

Det er også muligt at få lavet en skræddersyet løsning.

En revolution for information

Ovenstående var nogle eksempler på hvad man kan bruge en infoskærm til, men vi kan naturligvis skræddersy løsninger se de matcher jeres behov.

Vores priser er generelt langt under gennemsnittet, men det er også fordi vi uafhængige og benytter andres færdigudviklet og gennemtestede software.

Hvis det lyder spændende, så er det blot at give os et kald på tlf. eller udfylde vores projektoversigt.

[button color=”extra-color-gradient-1″ hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”/projektoversigt/” text=”Start projektoversigt” color_override=””]

Infoskærm FAQ

Hvad bruges en infoskærm til?

Infoskærme kan både bruges, internt i virksomheden. Eller eksternt til, at skabe værdi for kunder.

Hvis vi starter med den interne skærm, kan denne bruges til flere ting b.la.:
– Overblik over virksomhedens KPI’er, og hvor tæt man er på målet.
– Vise salgstal og hvem der sælger godt. Dette kan for nogen, være en motivationsfaktor.
– Vise er overblik over, de opgaver virksomheden har og hvor langt de er med dem.
– Fremvise ønsket information, til virksomhedens medarbejdere.

Hvad koster en infoskærm?

Dette kommer meget an på, hvilke ønsker man har til sin skærm. Men i princippet koster den det samme som, en almindelig fladskærm. Software kan man få i mange prislejre, lige fra gratis løsninger til dyre avancerede programmer.

Hvilket software bruges til infoskærm?

Man behøves ikke altid, at skulle investere i dyrt software til en infoskærm. I mange tilfælde, kan man nøjes med f.eks. G Suite pakken, eller andre løsninger. Så det kommer meget an på, hvor avancerede informationer man skal vise på sin skærm.

Hvilket hardware skal en infoskærm bruge?

Der er ikke de store krav til, at sætte en infoskærm op. Du skal blot anskaffe dig, en velegnet skærm til formålet. Herefter kræver det blot, at du har en strømforsyning til skærmen. Dette samt en fjernbetjening, vil formentlig medfølge i købet af skærmen. Så du skal blot placere skærmen således, at den kan få strøm.

Related Posts