Digitaliserings processen kan virke som en abstrakt, uoverskuelig størrelse, men det behøver det ikke at være.

Workshop

Get Essentials today and start building next-generation websites.

Techstack

Get Essentials today and start building next-generation websites.

Prototype

Get Essentials today and start building next-generation websites.

Digitalisering

Fremtidssikring af dit produkt

Office, google for work

Kom af med alt papirarbejdet – gå digitalt til værks

Digitaliseringen er kommet for at blive. VI hjælper virksomheder med at skrifte papirarbejdet ud med mindre arbejde på digitale platforme. På den måde kan vi automatiserer en masse processer for jer og gøre jeres arbejde meget nemmere. Det kræver ikke mere end viljen at komme i gang, vi hjælpe jer fra start til slut.

Fra papir til skærm

Digitalisering er efterhånden en selvfølge for rigtig mange virksomheder. Vi har helt styr på hvordan du gør det bedst mulig og kan guide dig, så du kommer helt i mål og præcis der hen hvor du ønsker. Denne procedure har vi flere gange praktiseret med god gevinst og gør det også gerne for jer.

Hvorfor digitalisering
  • Gør dit arbejde mere enkelt
  • Du følger med tiden
  • I er på forkant med forandring
  • Bruger tid hvor det giver mening

Kom i gang med digitalisering

Digitalisering handler ikke blot om at rydde skrivebordet for papir og blyant. Digitalisering kan virke som en abstrakt, uoverskuelig størrelse, men det behøver det ikke at være.

Hos a-round har vi hjulpet adskillige virksomheder med både at identificere og implementere lønsomme digitaliseringsmuligheder. Det behøver ikke at være store projekter såsom nye ERP systemer og lignende.
Ofte er der processer i dagligdagen der med fordel kan digitaliseres og herefter automatiseres, hvilket vi også har erfaring med.

Generering (Og kvalificering) af leads vha. digitaliserede og automatiserede processer

KPI og dashboard løsninger som løbende måler din virksomhed og parametre du definerer

Digitalisering i form af webshop, kundekontakt, click-and-collect mm.

De virksomheder, der implementerer IT-løsninger i deres drift, bliver typisk mere effektive, mere lønsomme og oplever stærkere vækst end de virksomheder, der ikke tager digitale værktøjer i brug. I et land som Danmark med høje lønomkostninger er det særligt vigtigt at udnytte de digitale værktøjer, som er tilgængelige, sådan at virksomhedens ansatte kan bruge deres tid på at skabe værdi for virksomheden fremfor administrative opgaver.

Kilde: smvguiden.dk

Kvantificer din virksomhed

En af fordelene ved digitalisering, er at din virksomhed i højere grad får adgang til relevant data. Den data kan hjælpe kan gøre din hverdag lettere samtidig med, at din virksomheds værdi øges. Jo mere data og information du har om din virksomhed jo nemmere bliver det at tage velfunderede, proaktive og strategiske beslutninger.

Det bliver desuden nemmere at opsætte KPI’er og sætte mål for de parametre som er relevante for din virksomhed.
Desuden understøtter den veldokumenterede virksomhed ofte udgangspunktet for god management, høj kvalitet og tilfredse kunder.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi har hjulpet mange med at digitalisere deres processer og har måske haft en case der ligner din?
Få en uforpligtende samtale med os og fortæl os om din virksomhed og din/jeres dagligdag. Så vil vi undersøge om vi kan skabe værdi for dig, ved at digitalisere din virksomhed yderligere.