Laravel – fremtidens IT-system

Laravel – fremtidens IT-system

Fremtidens IT-system

Laravel er et gratis open source PHP framework beregnet til udvikling af avancerede webapplikationer. Nogle af funktionerne i Laravel er et modulopbygget system, som gør det hurtigt og nemt at arbejde med i forhold til mange andre systemer.

For ikke så mange år siden var hjertet i mange virksomheder printeren/kopimaskinen, hvis den gik ned, ja, så gik alt i stå. Det er ved at være nogle år siden, men princippet er nøjagtig det samme.

Virksomheder som har fået udviklet software specielt til deres behov, har typisk været programmeret i Java/C++, der som udgangspunkt skal køres på lokale maskiner, det kan være regnskabsprogrammet, PLC enheder, CRM systemer mv. 

Webapplikationer (SaaS – Software as a Service)

De seneste år har der været en eksplosion af webapplikationer (SaaS), som har hjulpet millioner af virksomheder med at håndtere deres daglige udfordringer.

SaaS startede med at løse mindre, komplicerede opgaver for små og mellemstore virksomheder og større enterpriseløsninger er også begyndt at blive rullet ud.

Desværre har SaaS-systemer altid en begrænsning, der gør, at et system ikke kan passe til alles behov og forretningsgang.

Laravel med samme tilgang som WordPress

Motoren i begge systemer er bygget til at videreudvikle på, og det er der tusinder, der har gjort i Laravel og millioner i WordPress.

Når man skal bygge ny funktionalitet, er der i Laravel måske allerede et modul, som kan hjælpe en til at løse en udfordring.

Laravel har i dag det største community indenfor PHP frameworks, som hver dag løser udfordringer for virksomheder.

WordPress vs. Laravel – hvad er forskellen?

WordPress er i bund og grund et meget brugervenligt blogværktøj, som kan udvides, så det kun er fantasien, der sætter grænser.

Laravel er bygget til at lave webapplikationer, her kræver det dog en programmør for at kunne arbejde med det.

Derfor er WordPress stadig den kronede konge, når det gælder hjemmesider, men bliver hjemmesiden meget avanceret, begynder Laravel ikke at være en helt skæv løsning.

Hvorfor få udviklet en skræddersyet Laravel webapplikation?

Hvis din virksomheds processer skal automatiseres, digitaliseres og online tilpasses efter dine behov? Så er det lige nøjagtig derfor, man skal vælge Laravel.

  • Online
  • Driftstabil
  • Høj hastighed
  • Tilgængelighed
  • Lav vedligeholdelse
  • Modulopbygget
  • Stærkt økosystem
  • Avanceret sikkerhedslag

Der findes ikke mange systemer, der har hele pakken og samtidig er til at betale.

Serverless eller server management 

Laravel har udviklet 2 produkter, som gør hosting, deployment og vedligeholdelse af deres produkter til en leg, så slipper man for “serverhovedpine”.

 


 

Kort fortalt

Laravel er en revolution indenfor programmering og har taget markedsandele og er med længder det mest populære PHP framework. 

Det kan uden tvivl gøre en stor forskel for din virksomhed. 

Related Posts