Sociale Medier

Skab en social relation

Annoncering

Synlighed, hvor dine kunder er

Indholdskabelse

Vi skal tale direkte til kunden

Medieproduktion

Billede og lyd, der har effekt

Rapportering

Faktabaserede beslutninger

Vi får dig ud over rampen

Dit produkt eller din service skal bredes ud i flere kanaler. Derfor starter vi starter markedsføringstiltag, som er rettet mod dine kunder der, hvor de er. Forbrugerne er mange steder, og det skal du også være.

Se, hvordan du kommer i gang med din markedsføring.

Markedsføring der sparker røv og giver dig travlt.

I skal have fokus på det, I er specialister i, nemlig jeres produkt og service, så vedligeholder vi markedsføringen og får jer ud til kunderne.

Vi arbejder med markedsføring på tværs af flere platforme og integrerer det altid, når vi tænker design, forretning og programmering. God markedsføring kræver godt indhold, herunder medieproduktion (lyd og billede), men også annoncering på søgemaskiner og sociale medier.

Intet indhold, ingen markedsføring

Den røde tråd i indholdet

Vi skaber indhold fra bunden med udgangspunkt i det, I leverer til jeres kunder. Om så det er billede, video, lyd eller tekst. Med udgangspunkt i jeres forretning skaber vi indhold der giver mening.

Effektiv Søgemaskineoptimering (SEO)

Bliv fundet på google med det rette indhold på din hjemmeside eller webshop

Vi hjælper dig med at målrette dit indhold, så vi får fat i de rette kunder. Vi målretter eksempelvis mod geografiske områder eller specifikke målgrupper, der matcher jeres produkt eller service.