https://www.youtube.com/watch?v=TUvpL_Hx0is&list=PLcKa-34z76PsSEdo5Z95cphFx1isagCCO&index=2

Forretningsudvikling

Erfaringer og kompetencer

Intern kommunikation

Samarbejde uden misforståelser

Foredrag og Workshop

Vi er passionerede talere

Procesfacilitering

Ro i samme tempo og retning

Brugerundersøgelse

Vi skal forstå dine kunder

Infoskærm

Følg med i din virksomheds KPI’er

Vi får din forretning til at vækste

Vores udgangspunkt er altid en fælles forståelse for succes. Vi holder meget af vores kunder, og går gerne det ekstra skridt for at forstå forretning og problemstilling. Vi vil være den forskel, der gør, at vi kan vækste sammen med vores kunder.

Procesfacilitering i behagelige omgivelser, der giver plads til tanker

Vi hjælper jer med at gå på opdagelse i jeres egen forretning

Vi skræddersyer en dag, der passer til jeres behov. Her faciliterer vi en proces, hvor vi sammen kommer ind under huden på jeres forretning. Vi er sammen nysgerrige på det store billede, samt de små detaljer, der gør sig gældende i hverdagen og det samlede udtryk.

Det gode samarbejde er nøglen

Samarbejde er afgørende for at skabe en sund og effektiv virksomhed.

I den forbindelse findes der en masse værktøjer, der kan hjælpe jer med at skabe struktur og forbedre kommunikationen. Vi kender de redskaber, der kan gøre kommunikationen nemmere og bruger selv mange af dem.

Slack

Slack er platformen, hvor hele virksomheden kommunikerer: alt på et sted altid ved hånden. Med interne beskeder, dokumentdeling og vidensbank er Slack med til at gøre hverdagen mere glidende for alle.

Microsoft Teams

Microsoft Teams er samlingspunktet for Office 365 , der integrerer alle de personer, indhold og værktøjer, din virksomhed har brug for, for at være engageret og effektiv.

Facebook Workplace

Workplace giver dig enkle og velkendte måder at dele information med kollegaerne. Facebook har overført funktioner og stærke kompetencer testet af milliarder.

Google Workspace

Driver din mailopsætning i virksomheden og inkluderer samarbejdsværktøjer som Gmail, Calendar, Meet, Chat, Drive, Docs, Sheets, Slides, Forms, Sites og meget mere.

Monday

Administrer alt i en service, planlægning, sporing og levering af dit teams bedste arbejde. Det har aldrig været nemmere.

Click-Up

Click-Up har en klar mission; spar tid i hverdagen ved at effektivisere den. En service, der skal øge produktiviteten i virksomheden ved klart og tydeligt at kommunikere opgaver, milepæle og den rigtige viden til alle.

Azure DevOps

Azure DevOps er hvor teams administrerer, udvikler og leverer software i skyen. Med gratis, privat Git-projekthosting for op til 5 brugere.

Jira

Et sporingsværktøj til fejl og problemer, der giver softwareudviklere mulighed for at styre produktudvikling og opbygge bedre software.

GitHub

GitHub er det perfekte sted at dele kode og arbejde sammen om privat og open source software.

Hubspot

Marketing-, salgs- og servicesoftware, der hjælper din virksomhed med at vokse. Hvad der er godt for virksomheden, er godt for kunden.

Zendesk

Zendesk er support-, kommunikations-, salgs- og kundeengagementsoftware til alle. Det er hurtigt at implementere, let at bruge og skalerer, så det passer til dine behov. Med Zendesk tager det timer – ikke uger – at komme i gang.

Salesforce

Få et overblik over nuværende og potentielle kunder – styrk salgsmulighederne, opnå større kundetilfredshed, opbyg stærkere relationer og øg samarbejdet på tværs af organisationen.