Foredrag og workshops

Vi er passionerede talere

Vi skaber perspektiv ude fra med foredrag og workshops.

Vi tilbyder foredrag og workshops og deler ud af vores kæmpe erfaring med teknologi og hvordan I som virksomhed nemt kan komme i gang med at effektivisere og præsentere jeres virksomhed bedst muligt. Dermed komme vi med indspark udefra som prikke til jer i en positiv retning.

Viden udefra

Foredrag og workshops, kan give inspiration udefra, som kan sprede sig positivt i en virksomhed. Vi er passionerede talere, der er har en enorm indsigt i digitaliseringen og hvordan man som virksomhed for mest ud af de redskaber den teknologiske udvikling tilbyder.

Hvorfor Foredrag og workshops
  • Giver inspiration ude fra
  • Nyt blik på brugen af teknologi
  • Viser muligheder
  • Skaber øget kendskab
Workshop

Sammen kommer vi frem til resultater

Samarbejde

Sammen med dine kollegaer finder vi løsninger

Lydhør

Når vi lytter til hinanden når vi længere

Åbenhed

At være åben for nye måder at gøre tingene på

Forståelse

Indsigt i andres forståelse, giver mening

Foredrag der får jer til at se anderledes på det digitale landskab.

Vi er passionerede talere, der har digitaliseringen inde under huden. Ønsker du en et inspirerende foredrag om hvorledes din virksomhed kan bruge internettets mange facetter, har vi hvad der skal til for at give dig et skub et spændende indblik i hvad denne fagre nye verden tilbyder.

Digitaliseringen

Vi tilbyder foredrag om digitaliserings indflydelse på den moderne forretning, om hvordan man som virksomhed begår sig i et forandret landskab.

Online tilstedeværelse

Hvordan begår man sig online som virksomhed, hvor bør man være tilstede og hvordan kommer man det? om hvordan vi bruger de digitale ressourcer bedst muligt.

Intern kommunikation

Digitaliseringen har skab øget muligheder for at kommunikerer med hinanden og her er intern kommunikation lige så vigtig som når man skal kommunikere med kunden.