Sociale Medier

Skab en social relation

Annoncering

Synlighed, hvor dine kunder er

Tekstforfatning

Vi skal tale direkte til kunden

Medieproduktion

Billede og lyd der har effekt

Rapportering

Faktabaserede beslutninger

Vi er drevet af at skabe kreativt og resultatskabende annoncering.

Vores udgangspunkt er altid at skabe målbart annoncering. Vi er ikke et digital bureau, som formoder.

Datadrevet

Beslutninger som træffes med afsæt i data bliver kun mere effektivt, når den digitale markedsføring er målbar.

Kreativt

Med vores tekstforfattere og designere skaber vi annoncer, som fanger din kundernes opmærksomhed.

Optimering

En annonce kan altid give bedre resultater, og det kan også ændre sig løbende – derfor holder vi altid øje med dine annoncer.

Konverteringssporing

Om det er Google Ads, Facebook eller LinkedIn, kan vi afsløre, hvad en konvertering koster i annoncekroner.

Annoncering der, hvor dine kunder er

Hver dag hjælper vi kunder med at opnå de mål, de har for deres virksomhed. Det gør vi ved at annoncere der, hvor kunderne er.

Google-ads, Facebook, Pinterest og TikTok er bare nogen af de medier vores kunder annoncere på. Vi har hjulpet de små startups, store veletablerede virksomheder og alt derimellem. Vi hjælper lige meget om, du er en mindre lokal servicevirksomhed, eller om du er en international webshop.

En af de største fordele ved online-annoncering er, at vi kan måle effekten af den enkelte annonce. Derfor kan vi altid arbejde mod de stærkeste resultater. Det gør vi ved at kombinere vores erfaring med den data, vi får.

Hvorfor Annoncering
  • Øget omsætning og kendskab
  • Få nye kunder
  • Målbare resultater
  • Mød kunden der hvor de er

Hvordan bruges Google Ads?

Betal kun, når der klikkes på din annonce

En af fordelen ved Google ads er, at du kun betaler for de personer som klikker på din annonce.

Dette er uanset om de bruger søgeords- eller displayannoncer. Det giver mulighed for, at nå bredt ud til de korrekte kunder uden at skulle betale for kunder der alligevel ikke matcher din forretning.

Priser

Med Google ads er prissætningen anderledes end hos traditionelle medier.

Prisen på din annoncering afhænger nemlig ikke kun af, hvor meget du er villig til at betale. Prisen afhænger af din hjemmesides ‘landigpage’, annoncernes kvalitet, dit bud og dine konkurrenters bud og kvalitet.

Vi arbejder altid efter en høj kvalitetsscore for at få de laveste klikpriser.

Du får serveret målbare resultater

Hver måned modtager du en rapport, hvor du kan se dine resultater.

Rapporten indeholder de vigtigste faktorer for, at du kan se succesen af dine kampagner – Hvor mange penge har du brugt, klikpriser, antal eksponeringer, antal klik, og selvfølgelig hvor meget salg, leads og konverteringer din annoncering har genereret.

På den måde kan vi altid vurdere, om annonceringen har været rentabel, og om budgetterne skal skrues op.

Salg

Din annoncering skal skabe øget salg i din webshop.

Samle leads

Du vil gerne indsamle leads til kunder, du kan starte dialog med

Promovering af apps

Du ønsker flere brugere/downloads af din app

Website Trafik

Du ønsker flere personer ind på din hjemmeside

Øge kendskabsgrad

Flere personer skal kende til din virksomhed eller produkt

Retargeting

Ram kunder der tidligere har besøgt din eller konkurrenternes hjemmeside

Sociale medier

Annoncering

Vores primære fokus er at skabe konverteringer for vores kunder. Det er underordnet, om du ønsker leads, salg, eller øget kendskab til din virksomhed. Bare vi når de mål, som du ønsker. Vi analyserer på den performance, som hver annonce har. Disse analyseres løbende, og vi optimerer for at få de laveste priser og de bedste resultater. 

Vi analysere altid på den data, vi får ud af den enkelte konto. Ud fra dette optimerer vi og arbejder på at skabe de laveste klikpriser- og priser pr. konvertering – samt det højeste antal konverteringer. Til analyse bruger vi Ahrefs, som giver et dybt indblik i ikke bare egen, men også konkurrenternes strategi.

Facebook

Få vist dine annoncer på verdens største sociale medie og ram din målgruppe, når de scroller igennem hverdagens hændelser. Der er enormt mange muligheder, og en annonceplads på Facebook har hjulpet rigtig mange af vores kunder med at nå deres mål.

Facebook kan bruges til alt fra brandawareness og leadindsamling til direkte salg og øget trafik på hjemmesiden. Du kan nemt tracke resultaterne og bruge den data, der bliver indsamlet, til optimeringer og nye annonceringsmuligheder.

Vi står for alt opsætning, drift og optimering af dine Facebook-annoncering.

Instagram

Visuelle produkter klarer sig enormt godt på Instagram. Her kan du annoncere i story, feed og udforsk.

Vi har gode erfaringer med, at annoncere på dette medie. Vi kan opsætte annoncer der rammer målgruppen, og som genere leads, trafik og direkte salg.

Instagram bruges for rigtig mange til, at samle inspiration. Derfor er god medieproduktion rigtig godt, når man skal annoncere på den populære platform.

LinkedIn

Har du en B2B virksomhed, eller søger din virksomhed den korrekte kandidat til en stilling så er LinkedIn super stærkt. Prismæssigt er LinkedIn i den højere ende, men til gengæld får du nogle rigtig stærke leads igennem.

Du kan annoncere til andre virksomheder, folke i bestemte stillinger, eller folk der kunne have interesse i det produkt eller service som din virksomhed tilbyder.

Vi hjælper med alt fra opsætning, til strategi, og eksekvering på de ønskede kampagner.

Pinterest

En af de nyere spiller på markedet er Pinterest, som også har eksisteret i mange år men som først for nyligt har åbnet op for annoncering i Danmark. Derfor oplever vi også, at det visuelle medie giver en enorm rækkevidde til lave priser.

Pinterest er billedebaseret og det handler om, at skabe blikfang og fængende annoncer. Man skriver min beskrivelser til billederne, og kan annoncere inden for hashtags eller kategorier som f.eks. boligindretning, mad eller oplevelser i byer.

Et overvejende antal er Pinterests brugere er kvinder, og styling, bolig, DIY og inspiration til attraktioner og destinationer er de mest populære kategorier på mediet.

TikTok

Et af de nyeste skud på SoMe stammen, er den videobaserede underholdsningsplatform TikTok. Her kan man som annoncør nyde godt af, at være firstmover. Du får nemlig lave priser, få konkurrenter, og masser af opmærksomhed fra den unge målgruppe.

TikToks primære målgruppe er unge mellem 16-24 som udgør 41% af deres samlede brugerskare.

Der er 4 forskellige kampagnetyper på TikTok: In-feed ads, Brand Takeovers, Branded Lens og Hashtag challenges. Som med alle andre online annonceringsplatforme vi bruger bliver der sat en Pixel op så du kan tracke din performance og indsamle data fra kunderne.

Google My Business

Man skal se ‘Google My Business’ som din virksomhedsprofil på Google.

Det er din virksomheds visitkort udadtil. Derfor er det også vigtigt, at det er nøje og præcist udfyldt og altid opdateret.

Det er en måde at fange kundernes opmærksomhed og få dem ind på din hjemmeside, men også en måde, at give dem mulighed for nemt at kunne komme i kontakt med dig og finde din virksomheds placering og tilbud.

01. Præsentation

Der er nemlig både mulighed for at lægge billeder og 360° videoer op af din virksomhed. Det er en god måde at tiltrække kunder til f.eks. restauranter, frisører eller andre virksomheder med et ikke-standardiseret produkt.

02. Kundeanmeldelser

Anmeldelserne giver dig mulighed for at se, hvad dine kunder synes om din service, produkt eller virksomhed. Samtidig har du også mulighed for at svare på folks anmeldelser.

03. Indblik

Få et detaljeret indblik i deres adfærd, engagement, herunder antal klik opkald og e-mails.

MailChimp Partner

Ram dine kunder med personlig markedsføring via MailChimp.

Opbyg din kundeliste, så du altid har en effektiv måde at kommunikere på. Du kan segmentere din kundeliste, lave automatiserede mails og meget mere gennem nyhedsbreve.

Vi hjælper dig med at lave en god e-mailstrategi, skabe fængende indhold, kreere lækre layout og sikre gode resultater.

Annoncering kan bruges til, at opnå din virksomheds mål. Dette kan være øget trafik på hjemmesiden, flere leads, eller øget salg. Du kan både bruge annoncering til, at ramme nye og eksisterende kunder. Vi hjælper vores kunder med annoncering på søgemaskiner som Google, Sociale Medier, samt trykte medier.

Vi hjælper med opsætningen samt de løbende optimeringer og dataanalyser, der skal laves.

Vi kombinere vores tekniske erfaring og viden omkring annoncering, med din brancheerfaring. Det er her de bedste resultater opstå, og derfor er det også vigtigt for os, at vi bruger tid på at lære den enkelte forretning og branche at kende.