Sjællands største fodboldstævne

International fodboldturnering med over 450 deltagende hold

Video

Videooptagelse i højeste kvalitet af det store åbningsevent samt udvalgte spillesteder, skudt både til fods og med drone.

Facebook

Omfattende markedsføringskampagne med øje for målgruppen, og kvalitetsindhold produceret fra bunden af kompetente specialister.

Google

En Google MyBusiness konto opdateret efter professionelle standarder, med en klar identitet og tydelig information.

Processen

En international fodboldturnering koster tid og ressourcer, så folkene bag Kronborg Cup kontaktede os, for at hjælpe med en solid online markedsføring

Efter et opstartsmøde blev der udarbejdet en køreplan for projektet, og en strategi for en Facebook kampagne. Der skulle sørges for en øget kendskabsgrad omkring turneringen som helhed, samt det store åbningsevent, gennem effektivt brug af digitale løsninger og platforme. 

Google MyBusiness blev lagt i hænderne på a-round, der opdaterede events, stamdata, tekst, billeder og videoer, så Kronborg Cup fremstår klart og tydeligt

En markedsføringskampagne blev lanceret på Facebook, med indhold der blev skræddersyet til at aktivere aftalte målgruppe, med en udførlig opslagsstrategi, kvalitetsvideoer, Facebook Kanvas, og posts med aktiviteter, inklusive indhold med lokale profiler og en kendt musiker. 

Hele det store åbningsevent, samt udvalgte spillesteder, blev filmet efter professionelle standarder, for derved at skabe indhold til kommende sæsoner

Alle kommunikationsplatforme blev bundet sammen ved hjælp af en gennemgående rød tråd, der skabte sammenhæng og synergi.

Resultatet

Kronborg Cup blev igen en bragende succes, med hold og tilskuere fra flere lande. På et forløb over omtrent 6 uger, blev turneringens online tilstedeværelse poleret og markedsført, efter de nyeste standarder for best practice: 

  • Opdateret og velpræsenteret Google MyBusiness
  • Strømlining af online identitet 
  • Produktion af relevant og varieret indhold
  • Redigering af tidligere optaget materiale til brug i markedsføringskampagner
  • Aktivering af den lokale målgruppe   
  • Videodokumentation af åbningsevent og selve turneringen, både til fods og med drone

Derudover siger vi tak for samarbejdet, da det var en absolut fornøjelse at overvære og være en aktiv del at et så stort lokalt og velafviklet arrangement.