Nordsjællands førende Gasmand

Gasmanden A/S sørget for varme løsninger fra deres base i Espergærde til borgere i Nordsjælland i over 30 år.

Intro

Gasmanden A/S sørget for varme løsninger fra deres base i Espergærde til borgere i Nordsjælland i over 30 år.

Gasmanden A/S var ikke længere tilfreds med sin digitale løsning og kunne godt bruge et moderne visuelt udtryk og en forbedring af deres digitale tilstedeværelse. Gasmandens tilbudsgivning foregik på papir og skulle digitaliseres igennem en simpel og effektiv tilbudsformular. 

Processen

Gasmanden A/S ønskede først og fremmest at vi skulle sætte fokus på deres eksisterende høje niveau af kundeservice. En værdi de lægger vægt på, også selvom det er juleaften og gassen til komfuret er gået. 

Hvad laver en Gasmand? Det var ikke nemt at gennemskue på deres gamle hjemmeside. Så tre kopper kaffe og en masse spørgsmål senere, fik vi afklaret virksomhedens egentlige produkter.

At få en serviceaftale i hus skulle gøres nemmere og smartere, og i stedet for at hjemmesiden bare var et statisk og aftalen var på papir, skulle hjemmesiden gøres til et online salgsværktøj

Vi gennemgik det nye hjemmesidedesign sammen med kunden, og udførte de små tilpasninger som betød at programmeringen kunne påbegyndes.

Resultatet

Efter små 8 uger var vi klar med med en nypoleret digital platform, der er trofast mod Gasmanden A/S’ værdier. Vi står uden undtagelse altid som pålidelige digitale partnere lang tid efter vi har lanceret, og det gælder også for Gasmanden A/S.

Hjemmesiden
Programmeret i WordPress, efter vores høje digitale standard:

  • Loades på under et sekund 
  • Specifikt design til tablet og mobil
  • Bygget efter høje sikkerhedsstandarder
  • Visuel og brugervenlig tilbudsformular
  • Fokus på de seneste SEO-krav
  • Tydelig CTA (call-to-action) på alle sider 

Indhold
Fornyet målrettet og let forståeligt indhold, udarbejdet med et solidt kendskab til den nuværende målgruppe.

Markedsføring
Hele løsningen blev markedsført på Facebook, med ny grafik, beskrivelser, links og sideoplysninger for at gøre opmærksom på det nye Gasmanden A/S.