Prototype

Find ud af om idéen virker

Vi udvikler prototyper til formål, at teste i hvilken grad en given idé fungerer

At udvikle en prototype kan ofte være en god idé, når man vil teste om et givent produkt eller løsning fungerer. En prototype kan give jer vigtig feedback der kan være med til at forstå om jeres idé virker som den skal eller ej. Dermed kan man ved produktionen af en prototype, nemt ændre sin løsning til det bedre eller få bekræftet at idéen holder vand.

Test om din idé fungerer

Det kan være en god idé at udvikle en prototype, hvis du vil vide i hvilken grad jeres idé fungerer. Vi hjælper jer med at finde ud af hvordan jeres prototype skal udformes, hvor efter vi skaber løsningen med udgangspunkt i det aftalte. Yderligere hjælper vi også med at teste din prototype, med øje for at få feedback fra brugeren.

Hvorfor en prototype er vigtig
  • Forstå jeres produkt
  • Verificer eller falcificer jeres idé
  • Kend jeres svageder og styrker
  • Få feedback på jeres produkt

Få svar i gennem en veludført prototype

At producere en prototype handler som regel om at man har en idé man ønsker at teste. I stedet for at bygge en færdig version af idéen, bygger man noget som er knap så detaljeret, men som stadig kan give en svar på om idéen holder vand eller ej.

01. Idégenerering

Vores prototypeudviklinger starter altid med en idégenerering, som bliver til en konkret idé der skal testes i virkeligheden. I har muligvis allerede haft denne proces ellers er dette et vigtigt step, forude for

02. Udvikling

Vi udvikler rapid-prototyper, i højt tempo, så vi hurtigt kan se i hvilken grad og hvordan løsningen fungerer i virkeligheden, med udgangspunk i de vigtigste dele af løsningen.

03. Test

Med udgangspunkt i kernen af vores koncept, vil vi bruge den nu udviklet prototype til at teste hvorvidt konceptet holder eller ej, samt hvad der eventuelt skal til for at komme helt i mål med idéen.