Infoskærm

Følg med i din virksomheds KPI’er

Vi opsætter infoskærme til både intern og ekstern brug.

En infoskærmsløsning, der tager udgangspunkt i jeres behov baseret på moduler og nye teknologier, som har redefineret, hvad en infoskærm kan bruges til. Vi bruger kun den bedste software til vores infoskærmsløsninger, det er din sikkerhed for et stabilt og brugervenligt interface. Vi har den filosofi, at alt den hardware vi tilbyder vores kunder, skal have et minimalt energiforbrug. Vi sælger ikke kun løsninger uden månedlige bindinger og skjulte gebyrer, vi sælger også løsninger, der er billige for dig at holde i drift.

Præsentér & Kommunikér

Infoskærme kan være nyttige både til intern og ekstern brug. Du kan med infoskærme kommunikere og præsentere data, der viser hvordan din virksomhed performer. Derudover kan infoskærme også vise budskaber fra din virksomheden til potentielle eller eksisterende kunder.

Derfor Infoskærme
  • Kom ud til dine kunder
  • Kommuniker vigtige budskaber
  • Vis dine medarbejdere hvordan de performer
  • Del vigtig viden internt og eksternt
Præsentér & Kommunikér

En revolution for information

En infoskærmsløsning, der tager udgangspunkt i jeres behov baseret på moduler og nye teknologier, som har redefineret, hvad en infoskærm kan bruges til.

Intern

Vis tal og statistik trukket direkte fra jeres online løsninger, salgssystemer eller helt tredje. Aktuelle tal uden forsinkelser.

Ekstern

Kommuniker jeres services og kompetencer direkte til jeres nye eller nuværende kunder med en infoskærmsløsning.

Software

Vi bruger kun den bedste software til vores infoskærmsløsninger, det er din sikkerhed for et stabilt og brugervenligt interface.

Nyeste værktøjer

Vi vælger fra starten den bedste softwarepakke til din infoskærm. Vi arbejder med de nyeste og bedste programmer på markedet, og vi sætter en stor ære i at holde os opdateret med nye værktøjer på markedet.

Hardware

Strømforbrug

Infoskærme er ofte tændt i mange timer alle ugens dage, derfor er det vigtigt, der er tænkt over hvilken hardware, der sættes op.

Kontrollerbare driftomkostninger

Vi har den filosofi, at alt den hardware vi tilbyder vores kunder, skal have et minimalt energiforbrug. Vi sælger ikke kun løsninger uden månedlige bindinger og skjulte gebyrer, vi sælger også løsninger, der er billige for dig at holde i drift.