Sælg produkter/varer direkte fra din webshop på Facebook

Sælg produkter/varer direkte fra din webshop på Facebook

Med en Facebook-forretning kan du sælge dine produkter direkte til folk

Hvis du i dag har en webshop, men gerne vil have flere kunder, så kan det være en rigtig god idé at oprette en Facebook-forretning på din virksomheds Facebookside.

Hvad er Facebook-forretning?

En Facebook-forretning er en feature, du kan tilføje til din virksomhedsside på Facebook. Det vil sige, at du kan begynde at sælge dine produkter/varer direkte på Facebook uden at folk aktivt skal gå ind på din webshop.

Du kan derudover også tagge dine billeder med det præcise produkt/vare.

På den måde kan du nå ud til rigtig mange kunder.

Afsnittet om Facebook-forretning vil lægge sig på din virksomhedsside, og ser således ud:

Når kunderne beslutter sig for at købe et produkt direkte fra din virksomhedsside, vil følgende vindue åbne sig, når de trykker på det ønskede produkt:

Her vil kunderne kunne vælge størrelse, farve og købe produktet/varen med det samme.

Fordele ved at have en Facebook-forretning

En Facebook-forretning kan være værdifuldt, hvis man har en webshop. Her er nogle grunde til hvorfor:

  • Det er ikke nødvendigt, at overføre et produktkatalog først, og man kan tilføje så mange produkter/varer, man har lyst til. Der er ingen grænse.
  • Man kan organisere sine produkter/varer i forskellige samlinger. På den måde kan kunderne gennemse din forretning efter kategori.
  • Der er muligt at kommunikere med kunderne. Kunderne ville kunne sende beskeder med evt. spørgsmål til webshoppen eller et specifikt produkt/vare.
  • Se visninger, klik og køb for hvert af dine produkter/varer.
  • Du kan distribuere produkter/varer bredt. Når du har en Facebook-forretning, kan dine produkter/varer blive vist på Marketplace, så flere personer kan finde dem. Derved kan du få flere kunder.

Det er vigtigt at nævne, at der ikke er nogle månedlige gebyrer eller minimumsbetalinger for at have en Facebook-forretning. Det er ganske gratis.

Husk også at din Facebook-forretning kun vises for dine kunder, efter du har tilføjet mindst ét produkt, og det er blevet godkendt.

En sidste ting, der er vigtig at bemærke. Hvis du tilføjer en forretning på din Facebookside, skal du acceptere de forpligtelser, der er beskrevet i Facebooks vilkår for sælgere

Få hjælp til Facebook-forretning

Lad os hjælpe dig med at opsætte Facebook-forretning til din webshop. Lyder det som noget, du kunne tænke dig, så udfyld en projektoversigt i dag.

Related Posts