Sociale Medier

Skab en social relation

Annoncering

Synlighed hvor dine kunder er

Tekstforfatning

Vi skal tale direkte til kunden

Medieproduktion

Billede og lyd der har effekt

Rapportering

Faktabaserede beslutninger

Målrettet indhold, i den rette kvalitet og mængde er afgørende for at skabe resultater.

Skabe relevant og relationskabende indhold for læseren – hvordan gør man lige det?

Det kræver ofte erfaring at skabe indhold, der møder kunden der, hvor de er. Det er her, vi kan hjælpe med vores erfaring med at forfatte indhold, der der kan være med til at skabe et bånd til kunden.

I den forbindelse er det også vigtig, at man har SEO for øje, da det ikke blot handler om at skabe indhold, men det rette indhold. Indhold der betyder, at man bliver fundet på Google.

Indhold der rammer

At skabe indhold handler om at have sin målgruppe for øje og kommunikere med dem, der hvor de er.

Yderligere handler det om at have SEO med i sine overvejelser. Hvis man gerne vil blive fundet på google, kan den rette indholdskabelse være afgørende for at, man kommer frem på de søgninger, man ønsker.

Derfor er indhold vigtigt
  • Gør dig synlig på Google
  • Relevant indhold
  • Bred søgemaskineoptimering
  • Skaber øget interesse
  • Effektiviser din drift

SEO Tekster der giver gode placeringer

Gode SEO-tekster har stor betydning for, hvordan en landingpage rangerer på Google, men det er også vigtigt, at teksterne er tiltrækkende og har en god læsbarhed. 

Produkt Tekster

Produkt tekster har til formål, at give brugerne den information, de mangler, men også at sælge produktet. Den rette tekstforfatning skaber øget Google placering for det enkelte produkt.

De rigtige ord vil kunne sælge produktet, servicen eller hvad end, der er brug for at omsættes. Det er derfor vigtigt, at man skriver ikke kun skriver beskrivende og informative tekster, men også sælgende tekster. Vi kopiere ikke nogle tekster, da vi er et digitalt bureau. 

Underside tekster

Vi har lavet og programmeret hjemmesider i mange år. I denne tid har vi også lavet tekstforfatning til disse. Vi kender vigtigheden af gode SEO-tekster. Derfor følger vi også altid med i Google opdateringer. 

Vi producerer tekster til alle typer undersider. Lige fra almindelig landingssider, til lokale SEO-undersider. Vi ved, hvordan opsætning, tekst lyd og formulering skal være. Du slipper for slåfejl, grammatiske fejl og undersider, som ikke får noget organisk trafik. 

No news is not good news

Konstant opdateret hjemmesider, blogs og sociale medier bliver vigtigere og vigtigere. Hvis ikke din virksomhed er opdateret, finder brugerne bare en ny som. Derfor er det vigtigt altid, at kommunikere nyheder ud så snart de sker. 

Branchenyheder, artikler, blogindlæg og pressemeddelelser

Branchenyt er en god måde at vise kunder og potentielle kunder, at din virksomhed har fingeren på pulsen. Vi har sat os ind i alle vores kunders brancher, og står klar til at bistå med med branchenyheder. Vi skriver månedligt branchenyheder for en række af vores kunder. 

Vi producerer fyldige artikler efter virksomheders ønske. Vores professionelle tekstforfatter laver artikler efter alle kunstens regler. 

Det gode blogindlæg indeholder ikke kun fængende overskrifter og tekster. Vi står også for opsætning, grafik og billedmateriale og en klar Call-to-action. Søgemaskineoptimering er også vigtigt for os, når vi skriver tekster. 

Brainstorm der kan mere blot PostITs

Fra idé til koncept – vi skaber idéer der løfter dit indhold på tværs af de forskellige medietyper.

Vi arbejder bedst når vi kan lade det kreative få afløb og gøre idéer til værdi for dig og din virksomhed. Gennem vores brainstorming vil vi altid kunne skabe nye og friske markedsføringsidéer.

Brainstorming er en vigtig del af kreativiteten for at opnå anderledes og mangfoldig markedsføringsaktivitet. Uanset hvilken platform der skal udarbejdes indhold til, vil det være en styrke at udfolde sig kreativt både i form af en skriftlig, men også en visuel brainstorming.

Hvad end der er tale om at finde det rette virksomhedsnavn, det perfekte slogan, nye virksomhedstiltag eller bare den helt geniale idé, så brainstormer vi på livet løs. Du vil aldrig være alene når du arbejder med os, da sparring vægtes højt under vores samarbejde.

Virksomhedsnavn

Vi finder på det rigtige navn til jeres virksomhed

Slogans

En god punchline der rammer perfekt

Virksomhedstiltag

Vi effektivere dine virksomhedstiltag