Vi sætter den nye digitale standard

Vi sætter den nye standard og fordi det var smart i går, er det ikke nødvendigvis smart i dag. Vi er altid i udvikling og er altid på forkant.

Drømte om at skabe en arbejdsplads hvor man har lyst til at være, et sted man har lyst til at vise frem og være stolt af. Det er sådan vi tiltrækker kompetente og skønne medarbejdere man har lyst til at bruge mange timer med.

Casper Birch BuchbergPartner

Mød holdet

Fagligt

Vores kompetencer spænder bredt og vores titler er i bund og grund ansvarsområder, da vi er et dynamisk team, der kan sætte ind der, hvor der er brug for ressourcer.
Hos os kan man ikke kun være god til én ting.

Personligt

Vores team er defineret af mange forskellige personligheder.
Vi har alt fra sportsnørder, gamingentusiaster, musikere, træningfreaks, politiskaktive og familiemennesker.
Klik på hver enkelt medarbejder for at lære dem bedre at kende.

Casper Birch Buchberg

Partner

Jeg snakker for meget og blander mig i alt. Så mig skal du nok lære at kende, læs hellere om mine fantastiske kollegaer!

Jonathan Rosenberg Kaa Abel

Partner

Jonathan kommer oprindeligt fra Danmarks ældste by Ribe, og har siden januar 2013 været bosat i Helsingør. Det tog ikke mange måneder som nytilflyttet før han blev involveret i opstarten af a-round. Til hverdag håndterer Jonathan den daglige kundekontakt, og står for mange af a-rounds kommunikationsopgaver. Kompetencerne spænder bredt, men især indenfor HR, Kommunikation, Shopify og WordPress og ikke mindst Statistik & Analyse har Jonathan nogle af sine stærkeste kompetencer. Derudover er Jonathan alderspræsidenten i virksomheden og far til drengene Adam og Frederik.

Jonas Schelde

Programmør

Programmør & supporter så hjælpen kan mærkes.
Jonas har været med på teamet siden 2016, hvor han har været en solid del af holdet og hjulpet vores kunder med mange nørdede tekniske opgaver.
Men samtidig også simple spørgsmål til systemer og programmer, eller løser deres problemer med fjernsupport.

Benjamin Lipsø

Designer

Adobe sensai & hunde meme ekspert. Benjamin blev en del af teamet i start 2018, og siden da slynget det ene design ud efter det andet. Hans spidskompetencer er design og illustrationer og er en haj til stort set alle Adobes programmer, så hvis du vil lære en ny shortcut, du aldrig havde hørt om før, så skriver du bare til ham på Twitter.

Emilie Wøldike Ebbesen

Design & Kommunikation

Emilie har været en del af teamet hos a-round siden juni 2018. Emilie er det man vil beskrive som pligtopfyldende, digital nørd, og den mest struktureret på kontoret. Selvom hun ser blid og sød ud, skal du ikke lade dig narre af de blå øjne og det blonde hår. Hun er nemlig hardcore speedway-fan og elsker at tilbringe sin fritid ved en speedwaybane, hvor hun kan få lov til at lugte methanolen fra cyklerne, høre den fantastiske stemning og få lidt jord på sig.

Mustafa (Musti) Karim

Programmør

Mustafa flyttede i en tidlig alder fra Helsingør, og har siden 2008 været bosat i Hørsholm. Han glemte dog aldrig sin hjemby, og med en engageret og motiveret holdånd, gik der ikke længe før Mustafa kom i kontakt med a-round.

Til dagligt er Mustafa elev hos a-round og er igang med EUX-uddannelsen “Datatekniker med speciale i Programmering”. Mustafa brænder for at gøre en forskel og er altid indstillet på at lære noget nyt.

Mustafa er en fitness-haj, men også hardcore gamer. Han mener, at der ikke findes noget bedre end fællesskab, så hvis man vil lære at få ømme muskler og få tæv i computerspil er han manden.

Victor Heiberg

Designer

Hjalte Schurmann Illeborg

Programmør

Hjalte er født og opvokset i Helsingør. Hans kompetencer spænder bredt, heriblandt videofilm, videoredigering, fotografering, programmering og hjemmesidedesign.

Hjalte har en bachelor i humanistisk teknologi hvor han bla. har programmeret og konstrueret tegnerobotter til Århus Kunstakademi og bygget VR-spil til rehabilitering.

Udover på a-round kan Hjalte også findes på Sams bar i weekenderne skrålende “We Are The Champions” på karaokemaskinen.

Hjalte blev en del af a-round teamet sommeren 2019, hvor han arbejder som programmør.

Mick Larsen

Programmør

Vaskeægte Helsingørdreng born- and raised.
Mick læser til dagligt til Datamatiker men har nørdet med IT og hjemmesider i over 10 år.
Som "IT-Generalist" hjælper Mick med både små og store supportopgaver - altid i øjenhøjde. Samtidig udvikler han løbende sine programmeringsfærdigheder hos a-round.
I fritiden er computeren typisk byttet ud med en guitar og et headset med noget ond metalmusik i.

Victor Kuhlman Pedersen

Tekstforfatter

Patrick René Richter

Foto & Video

Sandra Odgaard Brinchs Andersen

Foto & Video

Caroline Birkelund

Markedsføring

Ilena Corke

Design

Ilena er bosiddende i Espergærde og uddannet grafisk designer fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Som deltidsansat og nyeste medlem i a-round-familien jonglerer hun med visueller identiteter, typografi og layout til både web og print.

Fagligt har du ikke mødt en flueknepper, før du har mødt Ilena – ingenting overlades til tilfældighederne, når hun sidder ved musen.

Når Ilena ikke arbejder, finder du hende med stor sandsynlighed med telefonen i hånden, hvor der postes på Instagram om boligindretning og hendes (mangel på) moderskab-skills.

Derudover er hun i fritiden illustrator ind til benet, fanatisk Anne Linnet fan og har et meget usundt forhold til kaffe.

Caroline Birkelund

Markedsføring

Stig Skovlind

Webudvikler, SoMe medarbejder, videoklipper, musiker, tekstforfatter, altmuligmand

Stig er den 'voksne' i bureauet. Med 35 år på bagen som professionel musiker og 20 år oveni hatten (sideløbende) som selvstændig webudvikler, har Stig en enorm berøringsflade.

Stig har siddet 7 år hos Bysted A/S i webafdelingen og har været kundekontakt for en række store kunder - herunder offentlige kunder.

Stig slår sine folder i Helsingør og omegn. Spiller han ikke koncert med et af sine to orkestre er han at finde på vores kontor på Kronborg eller også ligger han og digter ude i det grønne græs med udsigt over voldene og øresund.

Et gratis og uforpligtende projektoversigts møde

Start projektoversigt