Vi sætter den nye digitale standard

Vi sætter den nye standard og fordi det var smart i går, er det ikke nødvendigvis smart i dag. Vi er altid i udvikling og er altid på forkant.

Drømte om at skabe en arbejdsplads hvor man har lyst til at være, et sted man har lyst til at vise frem og være stolt af. Det er sådan vi tiltrækker kompetente og skønne medarbejdere man har lyst til at bruge mange timer med.

Casper Birch BuchbergPartner

Mød holdet

Fagligt

Vores kompetencer spænder bredt og vores titler er i bund og grund ansvarsområder, da vi er et dynamisk team, der kan sætte ind der, hvor der er brug for ressourcer.
Hos os kan man ikke kun være god til én ting.

Personligt

Vores team er defineret af mange forskellige personligheder.
Vi har alt fra sportsnørder, gamingentusiaster, musikere, træningfreaks, politiskaktive og familiemennesker.
Klik på hver enkelt medarbejder for at lære dem bedre at kende.

Casper Birch Buchberg

Partner

Jeg snakker for meget og blander mig i alt. Så mig skal du nok lære at kende, læs hellere om mine fantastiske kollegaer!

Jonathan Rosenberg Kaa Abel

Partner

Jonathan kommer oprindeligt fra Danmarks ældste by Ribe, og har siden januar 2013 været bosat i Helsingør. Det tog ikke mange måneder som nytilflyttet før han blev involveret i opstarten af a-round. Til hverdag håndterer Jonathan den daglige kundekontakt, og står for mange af a-rounds kommunikationsopgaver. Kompetencerne spænder bredt, men især indenfor HR, Kommunikation, Shopify og WordPress og ikke mindst Statistik & Analyse har Jonathan nogle af sine stærkeste kompetencer. Derudover er Jonathan alderspræsidenten i virksomheden og far til drengene Adam og Frederik.

Jonas Schelde

Programmør

Programmør & supporter så hjælpen kan mærkes.
Jonas har været med på teamet siden 2016, hvor han har været en solid del af holdet og hjulpet vores kunder med mange nørdede tekniske opgaver.
Men samtidig også simple spørgsmål til systemer og programmer, eller løser deres problemer med fjernsupport.

Benjamin Lipsø

Designer

Adobe sensai & hunde meme ekspert. Benjamin blev en del af teamet i start 2018, og siden da slynget det ene design ud efter det andet. Hans spidskompetencer er design og illustrationer og er en haj til stort set alle Adobes programmer, så hvis du vil lære en ny shortcut, du aldrig havde hørt om før, så skriver du bare til ham på Twitter.

Alexander Mosevang Christensen

Projektleder & Virksomhedsrådgiver

Alexander er en vaskeægte Helsingør-dreng, som både er født og opvokset i byen. Han besidder ligesom resten af holdet en bred vifte af kompentencer, hvor han primært har gjort sig indenfor strategi, videoproduktion, design og annoncering. Alexander har været tilknyttet a-round siden sommeren 2018, og er bureauets ubetinget sportsnørd: Undgå helst at snakke fodbold med ham... Han stopper nemlig aldrig, og har altid sine fakta om det ene eller andet klar.

Kommerciel baggrund fra fodboldverdenen
Alexander har tidligere været tilknyttet Danmarks største sportsmedie bold.dk, hvor han arbejdede med Sociale Medier, Salgsmateriale og strategiplanlægning i forbindelse med VM-slutrunden i 2018.
Derudover har han arbejdet 7 år som frivillig Digital Manager for det lokale fodboldhold FC Helsingør, hvor han var med på rejsen fra Danmarksserien til Superligaen.
Så hvis du skal snakke sport, enten kommercielt eller blot nørderi, så er Alexander altid klar på en snak.

Emilie Wøldike Ebbesen

Design & Kommunikation

Emilie har været en del af teamet hos a-round siden juni 2018. Emilie er det man vil beskrive som pligtopfyldende, digital nørd, og den mest struktureret på kontoret. Selvom hun ser blid og sød ud, skal du ikke lade dig narre af de blå øjne og det blonde hår. Hun er nemlig hardcore speedway-fan og elsker at tilbringe sin fritid ved en speedwaybane, hvor hun kan få lov til at lugte methanolen fra cyklerne, høre den fantastiske stemning og få lidt jord på sig.

Mustafa (Musti) Karim

Programmør

Mustafa flyttede i en tidlig alder fra Helsingør, og har siden 2008 været bosat i Hørsholm. Han glemte dog aldrig sin hjemby, og med en engageret og motiveret holdånd, gik der ikke længe før Mustafa kom i kontakt med a-round.

Til dagligt er Mustafa elev hos a-round og er igang med EUX-uddannelsen “Datatekniker med speciale i Programmering”. Mustafa brænder for at gøre en forskel og er altid indstillet på at lære noget nyt.

Mustafa er en fitness-haj, men også hardcore gamer. Han mener, at der ikke findes noget bedre end fællesskab, så hvis man vil lære at få ømme muskler og få tæv i computerspil er han manden.

Stig Skovlind

Webudvikler, SoMe medarbejder, videoklipper, musiker, tekstforfatter, altmuligmand

Stig er den 'voksne' i bureauet. Med 35 år på bagen som professionel musiker og 20 år oveni hatten (sideløbende) som selvstændig webudvikler, har Stig en enorm berøringsflade.

Stig har siddet 7 år hos Bysted A/S i webafdelingen og har været kundekontakt for en række store kunder - herunder offentlige kunder.

Stig slår sine folder i Helsingør og omegn. Spiller han ikke koncert med et af sine to orkestre er han at finde på vores kontor på Kronborg eller også ligger han og digter ude i det grønne græs med udsigt over voldene og øresund.

Katrine Øst

Kommunikation

Katrine er indgroet helsingoraner og har hele sit liv slået sine folder i den smukke by - pånær et enkelt år hvor hun bosatte sig i det amerikanske - som hun i øvrigt glædeligt og ofte besøger når muligheden byder sig.
Katrine er lidt af en sangfugl og nynner gerne med på 80'er hits og Disneyklassikere.

Fagligt er Katrine uddannet serviceøkonom og har erhvervserfaring med kommunikation og kundehåndtering fra flere virksomheder og brancher, hvilket hun gør brug af i sit daglige arbejde hos a-round.
Hun har været en del af a-round teamet siden foråret 2019.

Hjalte Schurmann Illeborg

Programmør

Hjalte er født og opvokset i Helsingør. Hans kompetencer spænder bredt, heriblandt videofilm, videoredigering, fotografering, programmering og hjemmesidedesign.

Hjalte har en bachelor i humanistisk teknologi hvor han bla. har programmeret og konstrueret tegnerobotter til Århus Kunstakademi og bygget VR-spil til rehabilitering.

Udover på a-round kan Hjalte også findes på Sams bar i weekenderne skrålende “We Are The Champions” på karaokemaskinen.

Hjalte blev en del af a-round teamet sommeren 2019, hvor han arbejder som programmør.

Sille Bechgaard

Markedsføring

Sille er bosiddende i Espergærde, og har de seneste år pendlet en del. Hun har nemlig taget sin PBA i international handel og marketing, inde på CPHBusiness.

Hun har siden Instagram kom frem fuldt udviklingen på tæt hånd, og ved i dag alt om opdateringer, trends, og influencere. Det er derfor hende man skal spørge, hvis man skal vide hvilke influencere & trends der hitter for tiden.

Digital markedsføring hitter stadig....
I hvert fald hos Sille, som følger udviklingen inden for digital markedsføring nøje. Hun har også tidligere siddet med markedsføring, for en hotelkæde. Hvor både hjemmeside, strategi, og sociale medier skulle opbygges fra bunden.

Derudover har Sille siddet hos et digitalt performance bureau, så hun elsker både data og eksekvering.

Eventyrlige interesser
Sille samler på gode oplevelser, og elsker derfor ny eventyr. Om det er at rejse ud og udforske nye destinationer, tage til koncerter med vennerne, eller noget helt trejde.

Rejser hjælper til, at dyrke en anden stor passion – Boligindretning. Udover at skabe uforglemmelige minder, giver rejserne også inspiration til boligen.

Ilena Corke

Design

Ilena er bosiddende i Espergærde og uddannet grafisk designer fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Som deltidsansat og nyeste medlem i a-round-familien jonglerer hun med visueller identiteter, typografi og layout til både web og print.

Fagligt har du ikke mødt en flueknepper, før du har mødt Ilena – ingenting overlades til tilfældighederne, når hun sidder ved musen.

Når Ilena ikke arbejder, finder du hende med stor sandsynlighed med telefonen i hånden, hvor der postes på Instagram om boligindretning og hendes (mangel på) moderskab-skills.

Derudover er hun i fritiden illustrator ind til benet, fanatisk Anne Linnet fan og har et meget usundt forhold til kaffe.

Patrick René Richter

Foto & Video

Sandra Odgaard Brinchs Andersen

Foto & Video

Mick Larsen

Programmør

Vaskeægte Helsingørdreng born- and raised.
Mick læser til dagligt til Datamatiker men har nørdet med IT og hjemmesider i over 10 år.
Som "IT-Generalist" hjælper Mick med både små og store supportopgaver - altid i øjenhøjde. Samtidig udvikler han løbende sine programmeringsfærdigheder hos a-round.
I fritiden er computeren typisk byttet ud med en guitar og et headset med noget ond metalmusik i.

Et gratis og uforpligtende projektoversigts møde

Start projektoversigt