Værdiskabende relationer

Kompetent, menneskelig og troværdig. Det er de tre ord som Tino Jønsson, der driver Netværk & Sparring, bedst kan beskrives med. Det var dog ikke den bedste beskrivelse af hans gamle hjemmeside.

Design

Visuel idenditet der løfter virksomhedens kerneværdier og position i markedet.

Video & Animation

Brugen af mobilen når der skal optages en video og et animeret logo som afslutning.

Programmering

En responsiv WordPress løsning, der er nem at vedligeholde og udfylde den kommende agenda.

Samarbejdspartner

"Hvordan var det lige..", det svare vi løbende svaret på og sikre at løsningen kører.

Cut the crap, er mit mindset uanset om vi taler netværk, samarbejde eller sparring.

Tino JønssonMødeleder, facilitator, sparringspartner og bestyrelsesmedlem
Intro

Det er ikke kun et spørgsmål om “know how” men også et spørgsmål om “know who”.

Kompetent, menneskelig og troværdig. Det er de tre ord som Tino Jønsson, der driver Netværk & Sparring, bedst kan beskrives med. Det var dog ikke den bedste beskrivelse af hans gamle hjemmeside.

Tino havde behov for at få opdateret hele sin digitale identitet, så den kunne matche den høje professionelle standard han selv sætter i sit arbejde.

Processen

Netværk & Sparring fik et gennemgående online eftersyn, med et løft af hans brand, der strømlinede hans digitale fremtræden over alle online platforme. 

Hjemmesiden blev moderniseret med en tidssvarende fremtoning og funktionalitet. Udgangspunktet var en opbygning af hele siden fra bunden, med det mål at gøre siden brugervenlig, interaktiv og professionel. 

Designet skulle gøre det simpelt at forstå formålet med Netværk og Sparring, samt enkelt at tilmelde sig Tino’s forskellige services. 

Vi stod udover hjemmesiden, også for produktionen af informative videoer til markedsføring, samt elegant designede animationer og et spritnyt logo der bedre repræsenterer kerneværdierne i Netværk & Sparring.

Resultatet

Netværk & Sparring står nu med en yderst professionel og troværdig digital fremtoning. Med en levende hjemmeside der intuitivt fører gæsten rundt blandt de forskellige muligheder, og indhold skabt med en forståelse for målgruppen, er Tino’s niveau nu lige så højt online som det er offline.